Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna1 » Polityka prywatności
  • Metryczki dla Dzieci Obrazki Plakaty Prezentovo
  • Modlitwy dla Dzieci Obrazki Plakaty Prezentovo
  • Pamiątki Chrztu / Komunii obrazki plakaty Prezentovo
  • Anioł Stróż dla dziecka obrazki plakaty Prezentovo
  • Podziękowania obrazki plakaty Prezentovo
  • Prezent dla Babci i Dziadka plakat obrazek Prezentovo
  • Prezent dla Mamy i Taty plakat obrazek Prezentovo
  • Tania i Darmowa Dostawa plakaty obrazki Prezentovo
01234567
0
Koszyk
Twój koszyk jest pusty ...
Kontakt
  • PREZENTOVO
    Joanna Liszka-Materka
    ul. Michałów 18
    41-260 Sławków
    NIP: 6372055265
  • E-mail:prezentovo.sklep@gmail.com
  • Telefon886-250-899
  • Godziny działania sklepuSklep online PREZENTOVO czynny 24h/ 7 dni w tygodniu, natomiast wydawanie towaru, obsługa zamówień i email w godzinach: pon-pt 11.00 - 20.00, sobota 12.00 - 18.00. Codziennie na naszej grupie na facebooku: https://www.facebook.com/groups/prezentovo/
Cennik
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Witaj w sklepie!

Serdecznie witamy Cię w naszym sklepie. Mamy nadzieję, że rozgościsz się u nas na dłużej. :)

Znajdziesz tu zarówno produkty dla dzieci, jak i dorosłych - personalizowane (czyli z danymi przesłanymi przez Ciebie, Twoimi zdjęciami itp.) jak i gotowe grafiki/ teksty.

Możesz zamówić zarówno same wydruki, jak i zlecić nam oprawienie w ramkę, czy pakowanie na prezent. Spraw radość bliskiej osobie i zamów ozdobę do pokoju, czy też pamiątkę na lata ...

Zatrzymaj piękne chwile na dłużej ...

Wykonujemy również indywidualne projekty - wystarczy, że do nas napiszesz na prezentovo.sklep@gmail.com

Polityka prywatności

Polityka prywatności

 

Kto jest Administratorem Twoich danych osobowych?
Właścicielem sklepu internetowego oraz Administratorem danych osobowych w sklepie internetowym www.prezentovo.pl jest firma Prezentovo Joanna Liszka-Materka z siedzibą ul. Michałów 18, 41-260 Sławków, NIP 6372055265 , REGON 366925007

 

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?
Dane przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b), c) i f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Po wyrażeniu odrębnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną lub wykonywania telefonicznych połączeń w celu marketingu bezpośredniego – odpowiednio w związku z art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną lub art. 172 ust. 1 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku – Prawo Telekomunikacyjne, w tym kierowanych w wyniku profilowania, o ile użytkownik wyraził stosowną zgodę.

 

Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane zgodnie z prawem.
 

Jakie dane gromadzimy i przetwarzamy?

Firma przetwarza dane osobowe w postaci imienia i nazwiska, nazwie działalności gospodarczej (jeśli taka istnieje), numeru telefonu, numer rachunku, adresu e-mail, adresu zamieszkania, dane do korespondencji, informacje o posiadanym numerze IP, NIP informacje otrzymane od osoby bezpośrednio lub za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej, telefonicznej, dacie i czasie wizyty na stronie www Sklepu, lub obejrzanych produktach i usługach, a także historii zamówień usług, na zasadach profilowania danych, a także wszelkie niezbędne informacje mające charakter danych osobowych koniecznych do zawarcia i wykonania umowy sprzedaży towarów, w szczególności w zakresie informacji przekazywanych w korespondencji dot. zamówienia i realizacji umowy.

W przypadku firm Administrator przetwarza Państwa dane osobowe w zakresie, w jakim są one udostępniane przez źródła publicznie dostępne, a pozyskane ze źródeł publicznie dostępnych, tj. m.in. z Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego (KRS), Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG), Głównego Urzędy Statystycznego (GUS).

Podsumowując:

Przetwarzamy Twój adres e-mail oraz hasło (zaszyfrowane), które nam przekazujesz w momencie zakładania konta, oraz numer IP.

Jeśli dokonasz zakupu, będziemy przetwarzać następujące dane osobowe: imię i nazwisko, adres, numer telefonu, numer rachunku, kraj, historia zakupów, informacje na temat dostawy, historia płatności, nazwa działalności gospodarczej jeśli taką prowadzisz – oraz NIP i Regon.

Będziemy także przetwarzać następujące dane osobowe powiązane z plikami cookie: historia kliknięć, oraz historia nawigacji i przeglądania, a także wszelkie niezbędne informacje mające charakter danych osobowych koniecznych do zawarcia i wykonania umowy sprzedaży towarów, w szczególności w zakresie informacji przekazywanych w korespondencji dot. zamówienia i realizacji umowy.
 

Jaki jest cel przetwarzania Twoich danych i prawnie uzasadniony interes Administratora?
Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji zakupów w naszym sklepie internetowym, marketingu bezpośredniego dotyczącego własnych produktów i wysyłki newslettera.

Firma będzie zatem przetwarzać dane:
- w związku z intencją zawarcia, bądź wykonywania już zawartej umowy współpracy handlowej /zamówienia w zakresie działalności prowadzonej przez firmę.
- celem realizacji umów sprzedaży
- celem przestrzegania przepisów prawa i wykonywania obowiązków prawnych ciążących na Administratorze, w szczególności podatkowych i rachunkowych
- celem dochodzenia wzajemnych roszczeń
- celem zapewnienia większego bezpieczeństwa usług,
- celem udoskonalania naszych usług i sprawienia, że będą maksymalnie odpowiadać Państwa potrzebom,
- celem przedstawienia Państwu produktów i usług dopasowanych do Państwa potrzeb.

 

Kto (oprócz Administratora) ma dostęp do Twoich danych?

Odbiorcami danych osobowych są:

a) podmioty dostarczające i wspierające systemy teleinformatyczne Sklepu w celu jego obsługi , oraz podmioty świadczące usługi związane z bieżącą działalnością Sklepu .
b) W przypadku konieczności dostarczenia zamówienia dane osobowe mogą być udostępniane podmiotom świadczące usługi logistyczne, kurierskie, pocztowe, wyłącznie w celu dostarczenia zamówienia.

c) Podmioty świadczącego usługi płatności w tym banki.

d) podmioty świadczące na rzecz Sklepu usługi doradcze, konsultacyjne, audytowe lub pomoc prawną, podatkową, rachunkową,

e) organy publiczne, instytucje uprawnione do żądania dostępu lub otrzymania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,

 

Dobrowolność Podania Danych Osobowych.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak staje się niezbędne w przypadku złożenia zamówienia, w celu zawarcia umowy ze Sklepem i jej realizacji, w tym także uprawnień z tytułu rękojmi, gwarancji, rozpatrzenia roszczeń, dochodzenia i obrony w razie zaistnienia wzajemnych roszczeń.

 

Jakie masz prawa?
Masz prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. 

 

Jak długo będziemy przechowywać Twoje dane?
Dane Twojego konta będziemy przechowywać tak długo, jak długo będzie aktywne Twoje konto.
Masz prawo w każdym momencie zamknąć swoje konto; jeśli to zrobisz, Twoje dane zostaną usunięte. Zachowamy Twoje dane osobowe, jeśli będzie to wymagane przez prawo lub w przypadku niezakończonego sporu. 
Twoje dane osobowe podane dla celów marketingowych będą przetwarzane do czasu odwołania przez Ciebie zgody.

 

Pliki Cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki Cookies - co to jest?

Pliki „cookies” są to małe pliki zapisywane w przeglądarce internetowej Użytkownika, służce do jej identyfikacji w trakcie korzystania z naszego serwisu.

  • Strona internetowa www.prezentovo.pl wykorzystuje ciasteczka, które służą identyfikacji użytkownika. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie.

  • Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług w Sklepie Internetowym. W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Sklepu Internetowego, w szczególności tych wymagających autoryzacji.

  • W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki Cookies sesyjne. Są one plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia Sklepu) lub zamknięcia przeglądarki internetowej.

  • Użytkownik ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

  • Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych. Sklep Internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności na nich obowiązujące. Z tego powodu zachęcamy Państwa, by po przejściu za pośrednictwem Sklepu Internetowego na stronę zarządzaną przez innego administratora, zapoznać się z polityką prywatności tam przyjętą.

 

Czy można wyłączyć Cookies? 
Tak, możesz wyłączyć obsługę Cookies w Twojej przeglądarce, może to jednak wpłynąć na nieprawidłowe działanie niektórych funkcji Sklepu.

 

Zabezpieczenia sklepu:

  • Sklep Internetowy stosuje zabezpieczenia zapewniające ochronę danych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. Sklep Internetowy zobowiązuje się chronić wszelkie Państwa dane zgodnie z normami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności.

  • Dane osobowe w Sklepie Internetowym są chronione zgodnie z obowiązującymi Ustawami w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

  • Strony internetowe Sklepu Internetowego zabezpieczone są certyfikatem SLL, a komunikacja jest szyfrowana.

  • W przypadku, gdy Użytkownik posiadający konto w Sklepie Internetowym utracił w jakikolwiek sposób hasło dostępu, Sklep internetowy umożliwia wygenerowanie nowego hasła do Sklepu Internetowego. Hasło Użytkownika jest przechowywane w bazie danych w formie zaszyfrowanej, w sposób uniemożliwiający jego odczytanie.

  • Sklep Internetowy nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej, z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępowego do Konta Użytkownika. Informacje takie nie są również udostępniane drogą telefoniczną.

Pozostałe informacje:

  • W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości odnośnie ochrony danych osobowych prosimy o kontakt pod adresem e-mail: kontakt@prezentovo.pl

  • W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się odpowiednio postanowienia Regulaminu Sklepu Internetowego oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego


Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl